ЗА НАС

print

 

Компанията "Бългериън Кънстракшън Хаус" АД е създадена с идеята да разкрие най-доброто в развитието на строителството в България и по света. Фирмата извършва комплексно проектиране и изграждане на обществени и жилищни сгради. Компанията затваря пълния цикъл на строителство: от възникване на идеята, през проучване на възможностите за реализация, проектирането, строителството, предлагането на новопостроените сгради за ползване и покупка, до поддръжката.

За да убедим потребителите си в почтеността на своите намерения, разчитаме на подбора на утвърдени специалисти в областта на строителството с богат опит и професионална квалификация.

Нашите приоритети като фирма са: компетентност, професионализъм, бягство от компромисите с качеството в полза на клиента, партньорство, уважение.
Наши основни цели са високите стандарти и иновациите в модерното и съвременно строителство.

Стремим се да предложим висококачествен продукт, съобразен с потребностите на днешния претенциозен и знаещ клиент, и да му дадем най-доброто на най-приемливата за него цена.

Новите сгради на "Бългериън Кънстракшън Хаус" АД се проектират от архитекти и инженери, които са добре запознати със съвременните строителни материали и технологии. Работим с висок професионализъм и с поглед към световните новости, като проектиране и организация на съвременното жилище или офис, и като изпълнение и предлагане на готов строителен продукт.