print

Комбинация от съвременен дизайн и модерни технологии, раздвижена и футуристична архитектура, нестандартни и провокиращи въображението форми. Добре дошли в модерната мултифункционална сграда "Резиденция Ботевградско шосе". Изключително комуникативното му разположение на основен булевард изходна артерия на град София, на няколко минути от центъра на столицата и на десетина минути от аерогарата, обуславя привлекателността му за живеене и работа. Разположените в близост множество училища, детски градини и ясли, тревни площи и площадки за игра, както и спортното съоръжение "Стадион Георги Аспарухов", определят района, като един от най-спокойните и атрактивни в София.

Уникалният архитектурен проект на сградата е факт, благодарение на едно от най-известните студия в България и чужбина. Архитектурно сградата е решена в духа на съвременните тенденции за постигане на максимален уют, функционалност  и уникалност на апартаментите и офисите.

Комплексът се състои от три секции, като всякa секция има отделен вход. Първата и третата ще вкючват 72 апартамента, от които 8 студиа, 26 двустайни, 26 тристайни, 10 четиристайни, 2 многостайни покривни, както и опция за апартамент тип мезонет. Втората секция представлява изключителен офис комплекс клас "А" и ще включва 25 офиса с площ от 81 до 632 кв. м. На партерно ниво се предвижда изграждането на супермаркет, шоурум, кафе-сладкарница и ресторант с атрактивен открит плувен басейн. Предвижда се изграждането на подземен гараж с единични и двойни паркоместа, както и външен паркинг за посетители.

Параметрите на сградата са: площ на парцела - 4200 кв. м., застроена площ - 1892 кв. м., подземна разгъната застроена площ - 4200 кв. м., обща надземна разгъната застроена площ - 15092 кв. м.

"Бългериън Кънстракшън Хаус" АД предлага опция апартаментите да се закупуват на различен тип завършеност - стандарт, комфорт и лукс. Офисите ще бъдат напълно завършени с висококачествени материали.

Строителството се предвижда да завърши през месец декември 2013 година.