print

"Бизнес сграда Цариградско шосе" е забележително атрактивен офис комплекс клас "А". Изключителното му местоположение, на най-големия булевард в гр. София - бул. "Цариградско шосе" и в непосредствена близост до прочутия "Орлов мост", обуславя уникалността на проекта. Това е сграда с модерна и артистична архитектура.

Сградата ще продължи традиционния за компанията дух на високо качество и престижност, но едновременно с това ще въплъщава оригиналност, новаторство и функционалност.

Комплексът се състои от един подземен и пет надземни етажа. Непосредствено до сградата - в двора са предвидени пет паркоместа, както и забележително озеленяване с автоматична поливна инсталация. На първия етаж е входното фоайе с рецепция и лоби. Останалите четири етажа представляват офиси тип "open space", всеки със собствен санитарен възел и кухненска ниша. На последния етаж е предвидена тераса с невероятна гледка към "Борисовата градина" и планината Витоша. Връзката между отделните етажи се осъществява посредством стълбищна клетка и високоскоростен асансьор.

Параметрите на сградата са: площ на парцела - 228.52 кв. м., застроена площ - 106.80 кв. м., разгъната застроена площ - 730.00 кв. м.

Офисите ще бъдат напълно завършени с висококачествени материали, с оборудвано санитарно помещение.

Строителството на комплекса се предвижда да завърши през март 2011 година.